Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 15 mars 2010 11:37

Hej bloggen!

Jaha, då var sportlovsveckan slut, och skolan har börjat igen. Det är soligt och rätt varmt :) Äntligen kanske det blir våår! Jag har  på sport lovet inte gjort nå spec i den första delen av veckan, men på torsdagen åkte jag till våran stuga i messlingen, där solade vi, bastade, och tog det lugnt och kolla på bandy. Bollnäs vann emot Saik, så nu blir det än nu en match i morgon tisdag. Spåännande spännande.

Nu sitter jag i skolan, idag var det -7 grader när jag väntade på bussen, det var itne kallt pga solen som stekte. Jätte mysigt. Kände energin flöda, och jag kände bara att det gick såå bra. dtet kändes sså lätt att komma till skolan idag, och idag känner jag första gången på länge, lycka! Lycka och ork att gå till skolan, att skratta och le, att spela i buo, som jag inte gjort på ca 2 månader. Idag känns allting så lätt. Sådanna dagar är få för mig, men jag har lärt mig nu att jag ska ta väl vara på de dagar jag verkligen känner lycka.


André ska sova hos mig ikväll, får se hur det går då. Sedan idag blir det bara engelska nu snart, sen svenska och sedan idrott. Känns ganska bra ändå.

Har fått så mkt energi av solen nul. Det känns så otroligt grymt bra. Hoppas på många fler soliga dagar att ta vara på nu uinder våren


Har beställt kläder för ca 2000 kr också, sommriga kläder och det är allt möjligt, tunna västar i tvgå olika färger, grå och korall, svarta leggins, 4 tights i färgerna korall, turkos, svart och vita. en gul tunika, en korall färgad farfarströja, mintgröna jeans, ett par ljusa vanlig jeans, ett par svarta hmm vet inte vad det är för sorts byxor men byxor, ett par vita trekvarts byxor också typ linnebyxor. hmm vad var det mer, jo två klänningar, en blå och en korallblommig, kanske var med :)


Men nu ska jag ha engelska. hare bra pusspusss<3

Ovido - Quiz & Flashcards