Alla inlägg den 16 mars 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 16 mars 2010 16:30

Hej bloggen!


Oj vad livet kan ändras på bara en enda minut, en enda sekund. Jag är en person som inte tänker mig för innan det sker. Jag slutar härmed att prata med dig för min och (L)s skull. 

Jag tror på oss, jag gör det. Visst kan allt kännas konstigt ibland och jag är vekrligen kär i kärleken, det ska jag försöka ändra på, men jag har blivit det och jag kan inte göra något åt det som redan skett. Jag tror på oss och vi ska alltid vara tillsammans, vi hör ihop och jag känner mig trygg med dig fastän jag inte visat det jämt, jag är ofta osäker i förhållandet, men det beror på mig, jag är osäker i mig själv och självförtroende och självkänslan finns knappt i mitt liv. Jag är så ledsen för vad jag utsatt dig för här och nu, men nu är det redan gjort och jag kan inget ändra på, jag kanske kan gottgöra för en liten stund men inte mer, jag har ingen kontakt på något sätt, och det vet du också, för det såg du.


(L) Du är så otroligt mycket för mig, du är mer än en bara pojkvän, du är en bra vän till mig, och det betyder så otroligt mycket för mig, jag tvivlar ofta på dej, men det är inte dej jag tvivlar på, utan det är mig själv som jag tvivlar på, jag vågar inte komma fram, och visa att jag verkligen är kär och vågar stå för det, ibland står jag för det men jag vågar inte öppna mig. Jag säger detta nu för att du ska få veta varför jag tvivlar ibland, det har då absolute ingenting med dig att göra, även om jag klagar mkt på dig. Förlåt för det.


Jag lämnade dig ensamför att läsa min blogg medans jag duschade och blev len och luktade gott, sedan kommer jag ner och du är borta från mitt rum, medans sidor på min dator är uppe, min mage högg till och jag visste inte vart du tagit vägen, springer upp hämtar telefonen och ringer. Allt var ju så bra när jag lämnade dig, innan du gick ner gav du mig en stor blöt mjuk känslosam kyss, det var underbart. Oh när jag kom ut en kvart senare var allt förändrat.


Jag kan inte säga mer än förlåt till dig nu, hoppas du tar åt dig det, för jag menar verkligen det.


Jag är verkligen ledsen för det som hänt, och ångrar precis allting! Önskar jag kunde göra allting ogjort, men nu är det försent. Jag vet att jag bör må dåligt över detta, och det göra ja, det ska du veta.


Jag Älskar Dig André Thyr, mer än


allt annat på denna jord!


Ja i övrigt med att jag haft ångest och mått dåligt pga detta så har jag idag variti skolan, först hade jag teater mellan nio och elva. Sedan var det lunch, hade ingen aptit så åt inte, för ont i magen, sedan spelade jag tävrflöjt klockan halv tolv med Peter, det gick bra faktist, sen sprang jag till musikhistorian med Lena klockan tolv, klockan 12:40 gick jag på sånglektion, det gick väl ganska bra och jag fick en ny låt från musikalen fame, den var bra. :) efter det sprang jag upp på danshistorian med Camilla.Efter det bokade jag handledar möte med Camilla för att prata om projektarbetet. Efter det gick jag halva vägen hem sedan hämtade min kära mamma mig, så kom jag hem och fixade med sockerkakorna till musikcafét ikväll som min klass har, så då åker jag dit till sex, sedan åker jag hem halv åtta och då åker jag hem och kolla på bandy på tvn när Bollnäs GIf är dem bästa möter Saik :D Hejja bollnäs :)


Hoppas alla får en trevlig kväll liksom jag ska ha:)

Pusspuss på alla söta o rara människor här i världen <3 // Jennifer



Ovido - Quiz & Flashcards