Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 5 januari 2010 23:45

Hejsan alla som läser min blogg!

Är det någon som känner sig lika ensam som jag? Finns det någon mer än jag som känner att ni inte har en enda ÄKTA vän? Jag känner tyvär så, finns ingen som ringer mej och hör hur det är, ingen jag kan vända mig till och lita på till 100% för att prata med, ingen som vill göra något tråkigt med mig eller roligt? Jag kan inte komma till en plats där jag ser en enda människa som inte har någon äkta vän, ser det överallt! Själv när jag försökt hitta en ny vän, slutar det med att den personen alltid har redan äkta vänner nära, som inte kan släppa in andra, elr så lovar dom saker och inte håller.

Jag är en tjej som är glad, sprallig, älskar att sjunga, dansa, gå på bandy, mysa med ljus framför filmer, fotbollstjej, shoppa, gå ut på tranan ( nattklubb) och dansa och ha roligt.

söker någon som är som mig, tycker om att umgås med många elr bara mig. Men jag vill känna att jag har någon att vända mig till när jag är glad och ledsen. Elr känner för att göra något, någon som alltid finns där inte som man bara duger till ibland.

Vill känna mig uppskattad och att jag duger för den jag är, saknar att ha den där nära kontakten med en vän. Nån som känner lika hör av er Gärna!:/


IDag har jag varit i huddik och handlat lite kläder osv. Sen var vi ut och åt på en dyr o fin restaurang med mina kusiner, det var så enormt gott. två timmar satt vi där, sen gick vi iväg på den hemliga resan, den bar i väg till biografen, vi fick se göta kanal två, den var ganska bra iaf. sen efter det gick vi och fikade på café skutan, sen åkte vi hem. nu ligger jag i sängen o har ont i magen och sitter här vid datan.


"Har svarta ränder längs mina kinder, ögonen är våta av tårar. Magen svider och drar ihop sig när jag tänker på detta. Jag vill kräkas, känns som om allting kommer upp när som helst. mitt hjärta svider och gropen i halsen förflyttar sig uppåt. Usch!Tankarna i huvuder ekar, det är inte ditt fel, det är inte ditt fel Jennifer, inte alltid.. Det är inte bara ditt fel! "


Pusspuss / Jennifer

Dagens smile? :     

Ovido - Quiz & Flashcards