Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 31 januari 2010 22:15

Hej alla glada. Idag sov jag länge, till ungefär tio. Jag orkade inte kliva upp så låg kvar och drog mig i sängen. Jag tog fram matte boken, och såg att jag mindes hur man gjorde de uppgifter som David lärde mig igår, det kändes bra. Fast nu har jag glömt hur man gjorde på de uppgifterna jag är på nu, hmm.. Jag lade undan matteboken och tog fram psykologoin, låg och skrev det fram till halv tolv eller vad hon blev, då gick jag upp och åt frukost, fil, ägg och macka med leverpastej på :) mums! Sen gick jag ner och pluggade psykologin, och skrev klart den. Fett skönt. Jag klev upp, åt lunch sedan gick jag ner på mitt rum och tog på  mig träningskläder, jag var två timmar före med det.

Jag tränade lite själv hemma först, sen åkte jag på fotobllsträningen första gången på ca tre fyra år. Jag var jätte nervös, det var folk jag inte gillade där och så, jag ville egentligen inte åka ner men gjorde det i alla fall. När jag kom ner, så var vi ca 16 stycken där. Vi började träningen med att springa några minuter med boll runt i lokalen, jag märkte att jag hade dålig kondition, men inte som jag trodde jag skulle ha. haha. Vi spelade lite fotboll i slutet det var jätte roligt faktist, jag stod i mål igen. vet inte om jag ska stå i mål eller spela ute?. hmm

Jag hade otroligt roligt på träningen, det var så skönt, det var jobbigt, men så otroligt skönt och jag svettades så det rann, då kändes det bra.  Kul var det, så det ska jag fortsätta med.

  kom hem, åt mat, och pratade med André i telefonen och pappa. sen duschade jag, sen renskrev jag psykologin på datorn. Skönt. allt klart. Nu blire sängen och läsa en bok, och sen sova så gott tills skoldagen i morgon.


Godnatt alla glada. Pusspuss


P.s André, förlåt, jag älskar dig <33         


Nu får ni ursäkta, nu ska jag iväg och    höhö^^

Ovido - Quiz & Flashcards