Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 27 januari 2010 11:23

Förlåt, glömde nämna att jag fick en jätte fin present av min underbara vän Emelie:) Jag fick första twilight boken:D:D:D Wiiiiie :) < 333 Taack så oerhört mycket.


hej alla glada! Jag har inatt sovit hos min älskade Andre, det har varit jätte mysigt. Och idag så klev vi upp, lite trötta osådär mysiga och åkte till skolan, var kallt ute och det började snöa igen.. Suck, vill få bort all snö nu. Jag åkte till mamma och hälsade på henne på jobbet, köpte lite frukost på ica, fick skjuts av någon snäll karl på mammas jobb till skolan, åh när jag kommer dit så är kören inställd kul.. Jag hade ingenting förän klockan halv tre, suck, då har jag sånglektion, så jag åkte hem, tänkte åka och få hjälp med matten av David, men först glömde jag matteboken, sen kunde jag inte komma för han skulle plugga. så nu sitter jag hemma i vardagsrummet och kollar på discneychannal;) med en filt runt min mensonda mage.


Ikväll / Dag blir det väl kanske åka till dollar med mamma om hon har tid och plugga, försöka komma på vad jag ska göra för projektarbete, har fastnat, någon som har någon idé?


André, vi vet aldrig hur dagarna kommer se ut, hur de kommer vara

men du är speciell för mig och du har gjort skillnad i mitt liv,

jag älskar att vara i din närhet, att känna sig älskad av dig är det bästa för mig.

Vill alltid vara din, du är underbar.

Jag känner verkligen hur mycket jag älskar dig nu,

det går inte att förklara.

DU är en diamant som jag lovar att jag allltid ska ta väl hand om <3



Pusspuss Alla glada   

Ovido - Quiz & Flashcards