Alla inlägg under december 2009

Av Jennifer Larsson-Englin - 14 december 2009 19:45

Jahapp, nu sitter man här igen, Ja idag började dagen att jag inte orkade kliva upp så jag sov över, men mamma skjutsade mej, jag sjöng med Erik 

Efter det gick jag upp för att ha samhälle, men det var ingen lektion, bara betygsnack, men sen drog jag ner på stan, orkade inte.


All i want for Christmas is youuu!!  


Jag köpte två julklappar på stan, och blev as kär i ett par skor:O Jag bara måste ha dom..

Köpte tunnbrödsrull och åkte till rusta med mamma, köpte en liten silvergran;P åså, kom hem städade åh åt mat duschade och bäddaner mig i sängen med ljus o musik :)


Vill ha fredag nuuuuuu.. Fettt kul :) Part Party!!     


Pusssspusss//Jennifer         

Av Jennifer Larsson-Englin - 14 december 2009 00:00

Hej alla glada, och hoppas ni haft en bra Lucia idag, har jag iaf haft. I Torsdags var jag och emelie och kollade på hennes syster när dom hade lucia, det var roligt:) Sen gick vi hem till henne och kollade på twilight, jag tyckte inte dne var så bra som alla säger:) haha. Gick hem lade mej o sov, klev upp halv sju, började sju, då skulle jag vara i Aulan och lussa för torsberg. Det gick bra. Efter den långa dagen åkte jag hem för att sedan åka till Emelie och köpa godis och kolla på Idolfinalen, Erik Vann så klart. Gud vad vi skrattade den kvällen det var sjukt roligt:) Hade så ont i magen av allt skratt!  Tack för två underbara kvällar Emelie, behövde verkligen det!  

När jag kom hem, satte jag mej vid datan, Andre skrev att jag ej fick lägga mej för då skulle han komma och hälsa på, då blev det att sitta uppe, satt uppe till typ två på natten, då kom han :) haha De blev mys då. Sen åkte han hem kl elva dan efter. På kvällen åkte jag till honom, vi kollade på film och hade det trevligt med chips dricka, glögg;) haha tv, kattungar, tvspel. haha. Tack för en underbar kväll André.

Men förlåt, borde inte sagt något om det där.   


Jag bara ville du skulle veta vad jag känner, så nu har jag sagt det.

Nu kan jag inte säga så mkt mer än att "Du" var den som var perfekt för mej och mitt liv, kommer aldrig träffa någon som dej, hur kär jag än blir i någon annan kommer jag adlrig träffa min drömprins igen.


Idag har jag varit ute och lussat först för frimurarna, där det var ett jätte läckert stjärnrum;) sen i kyrkan med as maffigt. När jag kom dit vi skulle träffas fem, kom Marie Lousie och frågade om jag ville sjunge silent night solot idag redan ist för Hanna, jag tackade ja, men fyfan vad jävla nervös jag blev, shiit, usch skakade. När jag stod där framme o skulle sjunga ser jag hur mikrofonen åkte framåt, jag tänkte nej nu svinmmar jag snart, sen när jag kom på att Marielouise satt dör nedanför mej, kom jag å att hon flyttade mikrofonen närmare mej för jag hördes nästan inte haha, snacka om jag vart rädd haha. Men kul va det, det var ca 500 personer i kyrkan, jag fattar inte hur jag klarade av att sjunga för så många:O oj ojoj!Jo glömde kanske skriva att min dröm gått i uppfyllelse, jag har alltid drömt om att jag ska sjunga duett med någon kille, åh i onsdags ringde Eva Tallin till mej och frågade om jag och Erik Skoglund ville sjunga i arbrå kyrkan nästa lördag, den 19 december, jag vart lätt på. Erik oxå, åh sen jag började på estetiska har jag velat sjunga med Just Erik, åh nu får jag det:) Wiiiie :) Kom o kolla alla 19 december kl 17:00 ska vi sjun ga två låtar, julen är här och julens tif är här :)


Nä nu ska jag sova  så morgon dagen kommer fort, då ska jag öva med Erik, Pusspusss // Jennifer dagens:        

Av Jennifer Larsson-Englin - 10 december 2009 09:31

hej alla glada! Idag har jag klivigt upp kl kvart över sju och började åtta på torsberg i aulan, vi övad lucia inför morgondagen. sen åkte vi till bergvallhallen och repade. Nu sitter jag i skolan och ska ha sibelius,, suck. jag har jätte ont i magen, sådär ont så man kan börja gråta liksom. :(

Skulle vart med andre idag men han komvisst  på att han skulle träffa iza, så de blev inget med de, det gjorde väl ont men aja.. jag ska gå på Lucia med Emelie ikväll när hennes syster lussar på Gärdeskolan. Kulkul!  Borde plugga no till i morgon, men jag orkar itne det. idag är det en deppdag för mej tror jag, ont i magen, men i horoskopet stod det att jag skulle få en hemligromans. :) haha undra vem de kan vara;)


magen bara kryper... vill bara hem o gömma mej under täcket nej då:) Skojja bara, idag ska dagen bli en från en dålig dag till en asbra dag:) Wohooooo!!


"He still runaway"

Längtar tills helgen iaf : )  Åh på söndag är det myspys i kyrkan, Lucia, kom o kolla vettja, kl 16: 00.

 

Vill göra något roligt i helgen annars, så vem vill hjälpa mej vad man kan göra??

 

 Pussspusss// Jennifer dagens     

Av Jennifer Larsson-Englin - 6 december 2009 10:15

If i could turn back time, if i can find a way,

i take back those words that i hurt you and you stay´d.

I don't know why I did the things I did I don't know why

I said the things I said
Pride's like a knife it can cut deep inside
Words are like weapons they wound sometimes.


I didn't really mean to hurt you

I didn't wanna see you go I know I made you cry,

but baby, if i could turn back time,

if i can find a way,

i take back those words that i hurt you and you stay´d,

if i can, If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do

My world was shattered I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything darling then and there


Too strong to tell you I was sorry
Too proud to tell you I was wrong
I know that I was blind.

I´m sorry!   


Hej alla glada! Nu sitter jag här, ska äta och gör amej klar inför konserten i kl tolv. Vi ska repa mellan tolv och halv två. Fyra börjar konserten i torsbergs alula ifall nån vill se. NU ska jag gör amej klar ocb äta frukost,

Hare bra så länge pusspuss/ Jennifer       

Av Jennifer Larsson-Englin - 5 december 2009 23:45

Jag är lost! Oh my goood! Jens, shiit vilken röst   shit vilka ögon:O Shiit vilken kille, jag bara smälter. shit!Aa, vad ska man säga? ojojoj.


Ja, nu sitter jag på mitt rum och hör hur det regnar på taket. Försöker hitta nån sida där man kan lyssna på Jens om o om igen:)


Nu blire sova gott:) Godnatt pusspuss//Jennifer    


Av Jennifer Larsson-Englin - 5 december 2009 17:30

Hej alla glada, igår skrev jag inget för jag var först i skolan, sen sov jag hos André. Det blev inget att umgås med Robin. Jag och andre hade det mysigt och trevligt iaf, redde ut många knepiga saker. :) Du är en underbar person, du betyer mest   

Idag åkte jag ifrån honom nio för jag skulle på julskyltningen som ingen annan åkte på kl tio. Vi var elva stycken av trttiotvå som kom, dålig stil. det var fler som kunde de vet jag. VI sjöng och myste. Jag Stina och Jocke är bäst på att sjunga:) Sjöng jättebra tsm, vi åkte häst och vagn oxå det var mysigt  


Sen åkte jag hem, fick åka med pappa till Orbaden nu sitter jag här, tänkte försöka skriva Engelskan, sen blire mys med tacos och Flickan som lekte med elden:) med pappa och ingmarie:) mysigt.


"Åh vilken natt en underbar natt och alla stjärnor ser oss två"

"Jag kan inte sluta tänka på dej, du är underbar"


Nu är jag på ett moln uppe i stjärnhimlen, någon som kan komma och hålla mej sällskap, och hålla mej i handen och sväva som jag gör?   


Hörs sen pusspuss// Jennifer, dagens smiley:     


Av Jennifer Larsson-Englin - 3 december 2009 22:00

Hej alla glada!

Idag sov jag över, igen.. Jobbigt. Men kom till skolan fem minuter för sent bara. då hade jag sibelius, det är så jäkla tråkigt assså. Sen fick jag lunch åt med Emelie  Sen hade vi Engelska, fick se film idag, "schindler´s list", hemsk film usch, aja sen slutade jag, hade ingen psykologi, och jag mådde inge bra heller, så jag hoppade dansen.. :( Åkte hem till mor och packade, bestämde att Robin ska komma i morgon :) Kulkul. Jag blev hämtad av Ingmarie och åkte hem till Orbaden, pratade med Robin, satt vid datan, städade, och smsade med Andre. Sen satte jag mej ner och fick lite pusch av Emelie att jag skulle läsa ut sv boken, så det gjorde jag:) Prov i morgon, hoppas det går bra. Sen nu sitte rjag och läser Naturkunskap. det är tråååkigt. Usch

Vill ha Fredag, och lördag:) o söndag nu :)


Fredag: umgås med Robin  Haha

Lördag: Julskyltning på gärdet med min kära klass:)     Sen träffa David o kolla på film eller nå :)

SÖndag: Buo julkonsert:)   haah


Jaja, nu har jag fått problem, hoppas Johanna kan lösa det åt mej:) De brukar du vara bästa på :) haha Lars ringde o hjälpte mig, Taack!


Nu blire läsa Naturkunskap och sedan sova.


Godnatt alla glada! Pusspuss/Jennifer dagens humör:     

Av Jennifer Larsson-Englin - 2 december 2009 22:30

"Det är så mycket tankar som stör det som är viktigast just nu!"


hej alla glada:) Idag har dagen varit mest jobbig, nervös, sången har inte gått bra, fast de gick bra på uppträdandet, skaplikt iaf, emot för sånglektionen med Emelie..

Jag kom hem, åkte till pappa, gjorde eld, lagade mat, och pratade i telefon, lyssnade på musik och tog mej ett varmt bad, skönt som fan. Vill att det ska komma snö nu.. det behöver inte vara så kallt som det är nu ute, men snö vill jag ha iallafall. I morgon har jag egentligen sovmorgon till kl halv tio, men tyvär får jag åka till skolan kl sju för att åka med Ingmarie:( Aja, så nu ska jag sova. Godnatt alla glada:)


Förlåt för allting!


Godnatt Pusspuss/Jennifer., dagens smiley :          

Ovido - Quiz & Flashcards