Alla inlägg under november 2009

Av Jennifer Larsson-Englin - 25 november 2009 11:34

hej alla glada! Nu sitter jag o skolan och väntar på att Emelies sång léktion ska börja, ska sjunga med henne idag. och hoppa över min sång lektion. Vi ska ha musikcafé ikväll kl halv sju, jag orkar inte med de egentligen. men nu har ja lovat att sjunga..* Suck* känns jobbigt faktist.


jag pratade i telen med bästaste igår, blev sent igen, inte lika som igår men ett vrt klockan innan vi lade på. Jag sov över i morse orkade inte kliva upp så jag missade dansen åt ingen frukost idag heller. Allting känns ´jobbigt och surt idag. Men det är bara att kämpa på. jag måste träffa bästaste också igen, önskar jag kunde skolka i morgon och åka till bästaste och komma hem som om jag slutade.. Kanske kan göra det? hmm jaa. ska fundera, vore kul. jag har mkt att göra i skolan men jag orkar inte, jag fattar inte vad jag ska göra liksom.


Nu vill jag ha typ nästa helg kanske? jag vill ut och ha kul, festa och bara parta liksom :) Är så otroligt pepp för att ha skit kul, åsså vill jag ha snöö =D haha blaaaaa  blaaaa, jag har tråkigt, haha :D


PUsspusss/ Jennifer

Av Jennifer Larsson-Englin - 24 november 2009 22:31

Idag har dagen varit rätt skön, sov över i morse.. men hann i tid iaf. Men jag orkade inte gå på teatern så jag hoppade över den och övade lite på piano läxan och läste svenska boken. Tyckte det kändes viktigare just då. Sen spelade jag piano, det gick ganska bra faktist. fick ännu en ny läxa. sen vart det lunch, äcklig som vanligt. halv tolv spelade jag flöjt med emelie, och jag o emelie beslutade oss för att hoppa över kulturhistorian. åh de gjorde vi, fast än emelie fick lite problem med Lena haha. Men de var kul. Vi sprang till busshållsplatsen ,och gud vad vi skrattade, har inte skrattat så mkt på ja vet inte hur länge. det var så roligt. Vi tog bussen in till stan, kollade pengar, köpte lite godis på biggans sen gick vi o fikade på krokanen med en  förväntans full jennifer haha ^^ .(jag) Vi skrattade och pratade om Ja Emelie vad pratade vi om ?;) har du lärt dej något nu eller haha:D  Ja. sen gick vi till station och vidare till biblioteket och gick på toaletten. Emelie kollade på klockan hon ba klockan e tre ! Jag ba : VA?:O Shiiit, vi sprang dit, tio minuter kvar shiit shiiit, då ska jag träffa den bästaste, <3 vi hade roligt, åt på max och gick hem o kollade på film, och pratade mysigt. Förlåt iaf.. <3 gick ut på promenad, det var skönt, men var ledsen. Sen stannade jag nere på stan vid max, och André Ringde, jag tyckte det kändes bra att prata med dej, du finns där för mej ! Fick skjuts hem, hade så ont i magen. kom hem och bäddade ner mig och pratar nu med Johanna. ska snart ringa bästaste igen. <3. sen blire sova dags för en ny dag i morgon, jag ska sjunga i morgon, är så nervös.

Godnatt / Jennifer<3

<3

Av Jennifer Larsson-Englin - 23 november 2009 23:10

Jaa dagen har varit awesome ! Pratat i telefon med bästaste ! Jag har städat rummet, och myst på i mitt rum, kollar på dirty dancing. Har skrattat så jag nästan pinkat på mej, må ja säga. haha, jag vill bara ha mer utav livet just nu:)


I morgon blir det att äta på max med en god vän, och bara chilla, måste tyvär plugga svenska i morgon oxå, och en massa annat, suck o pust. **


Ja nu väntar jag på att hemtelen ska ladda klart så jag kan ringa bästaste igen, orkar inte slösa bort mina pengar på en massa har bara fem kr typ kvar:D usch o fy;)

Nä ja vet inte vad säger ni ska man ta och bädda ner sig eller?:P  myspys, lyssna på musik kanske läsa bok, och vänta in samtalet?:)


"I would do anything for love" är så grymta bra:) blir as peppa av den:D <333


Godnatt och sov gott som en god vän sa


Good night sleep tihgt hug and kiss don´t drink piss, haha jag höll på garva ihjäl mej! :D


Pusspuss / Jennifer

Av Jennifer Larsson-Englin - 23 november 2009 11:21

Hej alla glada ! Sitter i skolan och ska snart ha naturkusnkap *suck*

Idag klev jag upp var itne så jäkla trött som vanligt idag faktist. Skönt. To en promenad till skolan med Emelie. Ska ha idrott sista timmen ganska kul eftersom det är innebandy. inte för jag är så bra men ändå;)Efter det blir det buo (bollnäs ungdoms orkester) Hoppas de blir kul den här gången, det är ganska så segt liksom, men aa.


Efter det ska jag hem och ringa mysigaste personen liksom :) <3

I morgon blir de mys, onsdag ska ja sjunga på musikcafét vi ska ha:) Kul kul, men nervöst. längtar tillhelgen.


igår fick jag skjuts till bollnäs, de var nice;) HAHA!  när jag sedan kom hem så satt jag vid datorn och pratadei telen resten av kvällen. hämtade smärgås tårta hos farmor som jag smaskade på när jag kom hem, haha.


Just nu sitter ajg här med ångest över vad jag gör med mitt liv nu förtiden, vet liksom inte vajag håller på med.. Vad ska jag göra för att jag ska kunna känna mej själv?


 Pussspusss på alla söta människor:) Finns några speciellet söta människor men de vet i om själva får jag hoppas, fast farmor kanske inte kan veta det så jag skriverupp henne:) haha FARMOR<3 :D haha ^^

Av Jennifer Larsson-Englin - 22 november 2009 22:50

Nu blire sovdags! Hoppas på en bättre dag i morgon. Tror de lutar emot en promenad till skolan? Hmm de kan vara något:D

Godnatt sov gott pusspuss<3Kyss


Otroligt mjukisbil<3

Av Jennifer Larsson-Englin - 22 november 2009 20:16

Usch Jennifer ! vad sjutton håller du på med, jag känner inte igen men själv längre, vad håller på att hända med mej?:(  Finns det någon som kan svara på det?


Fast några saker har ju blivit bra liksom, de är ju att jag blivigt glad igen, jag slutade äta p piller å schop så blev jag gladGlad Vet inte vad jag ska skriva så jag får skriva lite itaget, för jag kan ej skriva vad jag gjort idag. : )

Av Jennifer Larsson-Englin - 22 november 2009 11:23

Vaknade upp kl elva idag. Är as trött, och det regnar ute. Idag måste jag spela piano läxan. Nu ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik och smsar;)

Jag vill till Bollnäs nu igen, istället för Orbaden. men måste spela piano, de är viktigt.:(


Ja, ja vet inte vad jag ska säga, så du gjorde så för att jag gjrode så? Hur gammal är du egentligen? börjar bli riktigt irriterad.. Sanning var det va? Hmm aa.


Att kärlek var så stark ändå...


SötnosKyss <33

Av Jennifer Larsson-Englin - 22 november 2009 02:18

Karlavagnen på himlen ger mej tecken

att det är ett stort fel jag gör..


Jag frågade när jag gick om de finns

något tecken som visar att jag gör fel,

precis innan såg jag Stora karlavagnen

jag förstod att jag gjorde fel..Rynkar på näsan


Magen gör så jävla ont...Gråter

Ovido - Quiz & Flashcards