Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 8 februari 2010 19:15

Ja Nu var det ett tag sedan, så nu läre jag sammanfatta allting från förra veckan oxå. Men det ska väl gå an tycker jag. Det har i det stora hela varit en jobbig vecka.


På måndagen gick jag till David och pluggade matte igen, det gick väl bra fast idag blev det spela tv spel oxå, för jag tappade kontrollen men jag fortsatte med matten efter ett tag. Sen kom mor och hämtade mig. Vi hoppas över Buo ( Bollnäs ungdoms orkester) också, jag orkade inte gå. TIsdag gick jag bara i skolan när jag hade sång lektion alltså till klockan 12:40. Det gick inge bra idag, det var ngn från samhälls programmet som kollade, det var inte så roligt när de inte gick nå bra. Jag gick hem och sprang en sväng sen ner till sporthallen och kollade på André när han hade träning, han följde sedan med mig hem och sov.


Onsdagen sov André hos mig, det var mysigt om jag minns rätt, vi åkte lite spark och åt en good mumsig muffin som mamma gjorde. Dagen efter hade jag tid hos ungdomsmotagningen men missade den, sov över, missade halva engelskan som började klockan halv tolv, sen gick jag till spykologin och satt där, lämnade in min uppgift (arbete) och sedan fick jag gå hem, för jag var klar med mitt arbete för några veckor framår. jag gick till mormor och satte mig och drack te. Sen gick jag till David och fick hjälp med Matten, sista dagen innan provet. usch och fy in i helvete. Det gick inge bra idag, det var verklign inte min dag, så vi spelade tv spel igen istället, sen hämtade mamma mig när jag höll på kräkas..

Fredag så klev jag upp, missade dansen igen.. :(  Orkade inte kliva upp sover dåligt m.m Kom så jag gjorde matte provet iaf. det gick ju åt helvete iallafall. Jag skrev på många frågor men fattade iaf ingenting. :( Dagen rullade på, projektarbetes tiden gick segt, gick hem packade, och så åkte, tåg till arbrå för att öva sången till dopet på lördagen. Vi åkte till kyrkan och övade, jag Fia, Carro (syster) och Hanna. Fia och jag sjöng och Carro o hanna spelade fiol och nyckelharpa. Fias lilla bebis var så otroligt söt, Lucas så otroligt go. Usch nu vill man ha barn ju ^^ haha. Vi åkte hem kollade på film gjorde jag, goal 2. Sen sov jag. Ställde klockan för att ut o springa en sväng, men orkade inte så sov vidare, klev upp duschade. klädde på mig värmde upp min röst och åkte till kyrkan. Vi sjöng igenom inne i kyrkan innan för att sedan vänta på att allt skulle börja. Lycas skötte sig bra därframme tycker jag, han sa ingenting. Han är så söööt. Shiit. Aa sen skulle vi fram och sjunga. det gick inge bra alls, vi hamnade i orakt med instrumenten så uscha. Aja vi gjorde det iaf. efter fick vi äta soppa mums var det, och fika lite efteråt. sen ringde André och sade att han var i arbrå då fick jag skjuts av Thomas och Carro dit och då gick Jag och Andre till Farmor och väntade. Han spelade lite guitarr och farmor spådde oss.  det var roligt. Sen kom syster, thomas, pappa, ingmarie, kusinemma tony, Gunilla och Benke och bengt dit och då firade vi min farmor. VI fick smörgåstårta och sedan tårta. Sen åkte vi hem vid åtta. Vi kollade lite på tv och fikade varma mackor, sen lade vi oss och myste i sängen jag och Andre. Dagen efter klev vi upp, gick på en promenad med syster. pratade lite. sen gick jag hem och myste med andre. Sen åkte vi till bollnäs. till mamma. åt mat och så. sen pluggade vi lite grann innan vi skulle sova. vi bäddade ner oss och myste lite. Sen sov vi till idag. Sov över igen.. kom försent missade samlingen kl åtta. kom till nio jag. Denna dag var inte som jag vill från början .


Hade matte, det gick väl skapligt bra i af. GIck hem vid lunch, hänmtade pengarav mamma på rödakorset och gick sedan ner til lstan och käkade på max med Em. vi gick sedan till ungdomsmotagningen det gick inte som jag trodde. Sen gick vi till Åhlens och sen till Lidl och sen hem. Jag städade litegrann, rensade rummet och slängde en massa kläder som jag inte kan ha för att jag är så jävla tjock. :(


Vill inte vara tjock längre. orkar inte, jag måste gå ner i vikt. men jag vet inte hur, för jag måste få hjälp på nå vis men vet inte hur:(


Jag vill försöka hjälpa en person oxå, som inte har så mycket pengar men ändå köper en massa onödiga saker på till exempel röda korset och erikshjälpen. det är så onödigt, och att köpa kolsyrat vatten hur många ggr som helst i veckan är också mkt pengar tillslut. Köp en sådan där som man gör kolsyrat i istället så får du det likadant. Du klagar på att gå ner i vikt, varför gör du en massa kakor och muffins och en massa då då för? dricka loka, ramlösa är inte heller så nyttigt som vanligt kranvatten. Snälla någon vet ngn hur jag ska göra för att hjälpa denna person?  någo som jag kan prata med?


Jag är så trött jämt och ständigt. Orkar inte kliva upp sover dåligt, det går inte så bra i skolan är för tjock för att var aglad. Jag vill gå ner  ivikt men kan inte. Tappar lusten när jag inte rasar i vikt på två tre veckor.


Pussspuss <33

Ovido - Quiz & Flashcards