Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 27 februari 2010 23:50

Hej bloggen! 


Igår lade jag mig ner i sängen med två ljus bredvid mig. Knäppte på lugn musik med bland annat Kurt Nilsen. Där låg jag och slappnade av tills jag somnade. Fruktansvärt skönt.

Vaknade vid tio, var rätt pigg, klev upp, kollade på Os lite med mamma och thomas, sen ville jag sova hos mormor, sen ville itne mamma skjutsa mig till träningen i morgon så hon sa jag skulle åka till pappa. Då gick jag och ringde pappa, han tröck upptaget jag sprang ner o packade ifall han var i bollnäs och skulle åka hem snart, jag ringde ingmarie hon sa att han var i bollnäs, jag nringde de var upptaget, när jag väl fick tag på honom så var han redan i Arbrå.. :/ så jag kollade tåg, men då sa thomas att han skulle upp till sin mamma så då åkte jag med honom. Då åkte jag till farfar där dem väntade. Vi hjälpte farfar att flytta. Sen åkte vi hem och åt korv sen åkte pappa på wiskey provning i ljusdal, och ingmarie på tjej middag i orbaden. det var vid fem ingmarie stack, och nu är klockan tolv snart, så jag har haft en skön kväll, har fått undan det jag tänkte plugga, alltså dansuppvärmningen, dans stretch, och dans träningsloggen,  sen fixat lite med projektarbetet.

Sen har jag ätit lite chips, de var länge sen, sen kollade jag på melodifestivalen låtarna, det var Jöback, Pernilla Wahlgren, Anna från Idol och gänget med killar jag tyckte var bäst, jo sibels låt var också as skön.


Sen har jag kollat på Os fram till nu, så nu tänker jag gå och lägga mig med ljus tända omkring mig och börja slappna av.


Orkar fan inte leva med en massa lögner längre, jag älskar ju dig, det är dig jag vill vara med. Varför leva i en lögn då?  om det är så du också vill så visa mig det då, hur ska jag annaras veta.


Nu är jag så jävla partysugen så det finns inte, usch kan man inte få ha ngn att gå på krogen med? dansa och supa och skratta med? ngn frivillig?:D


Grrrr!!


Godnatt på er alla!


Tack H.R <3


Pusspusss// Jennifer

Ovido - Quiz & Flashcards