Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Jennifer Larsson-Englin - 10 februari 2010 16:27

NU..


Jag har bestämt mig, jag ska börjar leva mitt nya liv idag. Jag ska strunta i vad alla andra tycker och tänker om mig. (försöka i alla fall) Jag ska fortsätta träna med fotbollen, och jag ska plugga klart alla uppfgifter så fort jag får tid ( som är väldigt ofta utan kompisar) och jag ska gå till skolan fast jag känner mig nere och har sovigt över hur mkt som helst ( kanske blir undantag).


Jag har försökt fått kompisar men jag vet inte varför jag inte får dem att vilja vara med mig, jag vet inte vad jag gör för fel, kan ni kanske berätta det för mig? orkar ni inte med mig eller? jag vet inte vad jag gör för fel, så kan ni berätta det för mig?  jag vill ha någon jag kan umgås med och vara med på fritiden också. Jag har försökt förklara det för er alla men tror ingen förstår mig, jag har inge krav på er, absolute inte, om ni nu trott det, men jag vill umgås, och göra roliga saker med dej liksom. Jag vill bara ha åtminstone en vän. är jag inte värd det? en som man kan ringa om nätterna och prata om det är något eller bara umgås med och ha roligt.  har jag för mycket drömmar eller?  =/

Har ni kanske hört nå rykten? Isåfall gör som Andre gjorde, fråga mig om min version istället för att sprida ännu mera rykten.

Jag vet att det går rykten om mig, och jag tänke inte låta alla lyssna på dem nå mer. snälla prata med mig om ni hör något istället för att tro jag gjort en massa.


Ni kanske tänker att ni är vänner till mig, ja, visst det är ni, men jag vill umgås ofta med mina vänner också om ni förstår?


Emelie jag älskar dig jätte mkt och vi har så otroligt grymt roligt i skolan, synd att vi inte hinner ses så mycket hemma, det hade varit så roligt.


Andre, vi träffades genom att du hörde rykten om mig,och då tog du kontakt med mig, och nu står vi här, haft lite struligt nån vecka på hösten men vi har nu varit tillsammans i ett år och en månad och 6 dagar:) underbart, underbara dagar har vi haft, och jag älskar dig så fruktansvärt mycket och det blir bara mer och mer. För alltid du och jag <3



Pussspusss/ Jennifer Larsson Englin   

Av Jennifer Larsson-Englin - 10 februari 2010 15:09

Jag undrar vad som får mig att piggas upp, kan någon ge förslag på vad ni piggas upp av?

Jag måste göra något som får mig att piggas upp. Jag kanske ska ta en promenad i solskenet innan solen tar slut? Vår skulle behövas.


Killar, det är ett intressant ämne, man förstår sig inte på dem så ofta, gör du det? eller är det bara jag som är freaky?  Vad vill killar ha egentligen? vill de ha en spinkig tjej som förstorar sina bröst och ser ut som om de inte ätit på flera år? eller vill du ha något annat? Varför tror killar att alla tjejer vill ha smala slanka killar med magrutor och muskler? så är det inte, visst måste jag väl hålla med om att det är snyggt, men inte alldeles för magra och för mkt muskler. det måste finnas något att ta på liksom. annars är det ju inge kul, hur mysigt är det att krama om en pinne? Hmm inte så mysigt. Man ska väga normalt, eller vikten spelar ingen roll, men det är hur man trivs som spelar roll, jag trivs tex inte i min kropp, jag vill gå ner ca 20 kg för att trivas. men jag tycker iaf inte man ska vara pinn smal som en sticka och inte ha nå fett alls på kroppen.  Oj tillbaka till killar, alltså kan inte killar förstå vad man tänker och vill? förstår de inget alls ngn som känner igen sig? de förstår inte om man vill mysa eller vill ha tröst ifall man är ledsen liksom. Ni killar har två olika ansikten

först är ni en som är jätte gullig och gosig som kan äta upp en liksom, och nästa stund förstår de en inte alls. VISSA Killar kan  då aldrig bestämma om de ska vara snälla eller elaka emot oss tjejer. Killar är som något jag vet inte vad.


ursäkta alla, jag har inte menat något illa med detta. Utan bara mina åsikter som blev i en enda röra. oj oj oj.  vet själv inte vad jag skriver.


Älskling ta inte åt dig av detta, jag älskar dig de vet du <3


Pusspusss / Jennifer L .e

Av Jennifer Larsson-Englin - 10 februari 2010 10:33

Hej alla glada!! Åhh allt är så jobbigt, jag kommer aldrig gå ner i vikt:( Jag är så tjock. usch.man blir bara tjockare när man är med Andre, för han är så mager. blir så orolig över honom, han han snart bara ben kvar på kroppen det är fruktansvärt. Jag tycker om han så mkt och bryr mig om honom, men de blir jobbigt om han bara tappar allt på kroppen typ och jag får allt på min, och blir bara tjockare och tjockare.:( Jag sväller jätte lätt, det är inte nå kul alls tycker jag.Jag måste banta men hur fan gör jag dådå? ingenting funkar av det jag gör.


Idag är jag hemma, mår inge bra, mår psykiskt dåligt, orkar ingenting, orkar inte le och skratta som jag gjorde förr. igår när jag var med Andre bara blev jag skit sur, och när han förösker få mig att skratta blir jag ännu surare och typ vill slå sönder allting, fast vågar inte när jag är med honom, vet inte vad jag ska göra.

Jag vill ha en tjej kompis att prata med och så:(


Jag är så okoncentrerad på att skriva mitt svenska arbete om kärlek nu. Jag älskar kärlek, älskar romantik och mysiga hemma kvällar, eller ute och äta med den man älskar. Jag är kanske kär i kärleken?:/ Hmm, ja vet inte, det känns så jobbigt allting med kärlek nu. Inget med Andre att göra så, men jag borde kunna skriva två a4 sidor om vad kärlek är.


Jag måste söka sommar jobb också, men jag vet inte vart. Känner ingen lust att göra något heller, jag har ingen lust att jobba heller, men jag måste ju ha pengar. åh vad jobbigt. Jag som tänkte börja leva livet men nu, har jag ingen lust för det längre.


Pusss pusss / JenniferL.E

Ovido - Quiz & Flashcards